☰ MENIU
Cursuri Gratuite - Cursuri Premium Teaching

Cursuri

Cursuri gratuite

cursuri-gratuite
Premium Teaching lanseaza programul „Cursuri Gratuite”, un program creat din dorinta unei educatii mai bune pentru Romania. Noi credem ca doar cei care nu se opresc din invatat sunt cei care evolueaza permanent, asa ca vrem sa incurajam aceasta initiativa. Poti fi inca student, sau aproape de varsta pensionarii – dar te asiguram ca nu exista moment mai bun pentru a invata ceva nou. Este un permanent „acum”, o sansa la dezvoltarea ta personala si profesionala pe care noi te incurajam sa o accepti.

Oferim 1 loc gratuit la cursurile noastre autorizate de Ministerul Muncii si Educatiei. Asadar iti sugeram sa vizitezi la fiecare cateva zile aceasta pagina pentru a urmari ce cursuri noi au aparut.

Cum te inscrii la un curs gratuit? Urmeaza pasii de mai jos:

  1. Da-ne like paginii de Facebook pentru a fi la curent cu ultimele cursuri: https://www.facebook.com/PremiumTeaching/
  2. Alege unul din cursurile de mai jos si da-i share, pe pagina ta de Facebook sau a unui prieten care crezi ca are nevoie de acel curs. Gasesti butoanele de share in josul paginii de curs.
  3. Inscrie-te la cursul dorit folosind butonul „Inscrie-te” din pagina cursului ales si scrie in campul de comentarii textul „curs gratuit”

Vom alege aleatoriu o persoana care sa participe gratuit la cursurile afisate pe aceasta pagina, dupa ce am verificat ca au fost indeplinite conditiile de mai sus. Urmareste pagina noastra de Facebook pentru a vedea lista cu castigatorii.

Va dorim succes!
In momentul de fata au fost ocupate toate locurile gratuite disponibile la cursurile noastre! Va rugam sa reveniti!

Salvează

Salvează

Salvează

Share Button