Curs Contabilitate Financiara

Inscrie-te la acest curs (click pe butonul Inscrie-te)

Numele Cursului Data Incepere Orar cursuri Pret(RON) Grupa
Curs Contabilitate Financiara 10.08.2024 *
3 saptamani
Sambata, Duminica: 9:00-14:00 1100 700 În formare Inscrie-te
Curs Contabilitate Financiara 12.08.2024 *
3 saptamani
Luni, Miercuri, Vineri: 18:00-21:00 1100 700 În formare Inscrie-te
Curs Contabilitate Financiara 02.09.2024 *
3 saptamani
Luni, Miercuri, Vineri: 18:00-21:00 1100 800 În formare Inscrie-te
Curs Contabilitate Financiara 07.09.2024 *
3 saptamani
Sambata, Duminica: 9:00-14:00 1100 800 În formare Inscrie-te

* in cazul in care la data inceperii cursului nu avem inscrisi numarul minim de cursanti, ne rezervam dreptul de a amana inceperea cursului pana la completarea numarului minim de cursanti.

OFERTA SPECIALA: doar 700 lei in loc de 1100 lei, oferta valabila pentru cursurile lunii august achitate integral la inscriere. Ai discount suplimentar de 10% la plata cu cardul pe site. Locuri limitate.


OFERTA SPECIALA: doar 800 lei in loc de 1100 lei, oferta valabila pentru cursurile lunii septembrie achitate integral la inscriere. Ai discount suplimentar de 10% la plata cu cardul pe site. Locuri limitate.


NOU – Posibilitatea de plată cu cardul Primă de Carieră Didactică este acum disponibilă pe site

Pentru a răspunde cerințelor dvs., am introdus această opțiune de plată, drept unul dintre pașii pe care îi facem pentru a vă fi alături. Pentru mai multe detalii, vizualizați informațiile aici.

Cursuri de Contabilitate Financiară în București

Unde se desfășoară acest curs?  

Acest curs se defășoară la o sală de curs fizică, la adresa: Bd. Iuliu Maniu, nr. 7, corp I, et. 2, București. Detalii de contact: Pagina Contact. Ești interesat de acest curs dar nu poți ajunge în persoană? Acum poți urma acest curs și online: Link curs online.

Este acesta un curs de contabilitate financiară autorizat ?

Da, în urma cursului trebuie să vă înscrieți pentru examen.

În urma susținerii examenului veți obține o diplomă autorizată de Ministerul Muncii și Educației.

Ce documente sunt necesare pentru înscrierea la cursul de contabilitate financiară?

Acest curs este considerat ca având o dificultate medie. Pentru a urma acest curs sunt necesare cunoștințe de Contabilitate Primară.

Documentele necesare sunt:

Copie Carte de Identitate

Copie Certificat de Naștere

Copie Certificat de Căsătorie

Copie Diplomă de studii

Care este structura unui Curs de Contabilitate Financiară?

Participati la un Curs Contabilitate Financiara cu urmatoarea structura:

1. Noțiuni Introductive - Patrimoniul

2. Planul de conturi

3. Stabilirea situației patrimoniului și a rezultatelor

4. Situații financiare anuale:

5. Aplicație Practică

Cursul Contabilitate Financiara prezinta operatiile economice ce au loc intr-o societate comerciala. Fiecare cursant va primi gratuit monografiile contabile si suportul de curs. Cursul ” Contabilitate Financiara” se finalizeaza prin sustinerea unui examen in prezenta unei comisii a Ministerului Muncii. Diploma obtinuta este recunoscuta la nivel national si este  autorizata de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

Poti plati in siguranta cu cardul pe site si beneficiezi de o reducere suplimentara de 10% din pretul deja redus al cursului.

Care este prețul unui curs de Contabilitate Financiară?

Pretul cursului Contabilitate Financiara este de 1100 lei.  Retinerea locului prin completarea formularului de inscriere se face timp de maxim 1 saptamana de la trimiterea acestuia, apoi locurile se completeaza in ordinea achitarii cursului. Nu garantam locul la curs decat dupa ce cursul a fost achitat.

Participarea la examenul de absolvire al cursului si eliberarea certificatului autorizat este optionala. Taxa de examinare si taxa de eliberare a certificatului de absolvire  nu sunt incluse in taxa de curs.

Inscrierea la examenul de absolvire se face doar in baza unei cereri scrise ( modelul tipizat se gaseste la secretariat) si achitarea unei taxe de examinare de 60 lei.

Eliberarea certificatului de absolvire se face personal in baza unui act de identitate si achitarea unei taxe de 60 lei.

In cazul in care dupa achitarea cursului din motive personale motivate participantul la curs doreste retragerea / reprogramarea desfasurarii cursului cu o grupa ulterioara sau participarea la un alt curs diferit de cel pe care l-a achitat, va achita o taxa de retragere / reinscriere la curs in valoare de 150 lei. Acest lucru este posibil doar in cazul in care cursul initial achitat nu a inceput deja.

Cursurile se tin la adresa.
Pentru inscrieri va rugam sa completati formularul de mai jos.
Conditii de inscriere la curs: studii medii cu/fara diploma de bacalaureat pentru diplomele obținute in România și diplomă echivalată pentru cele obținute in străinătate. Procedura de echivalare poate fi consultata aici

10 Recenzii la “Curs Contabilitate Financiara”

 1. Larisa F. spune:

  Mi-a placut ca a fost un curs interactiv, cu discutii libere, cu diverse exemple din mai multe societati cu activitati diferite. Doamna profesoara a fost flexibila si ne-a oferit multe informatii la intrebarile noastre.

 2. Alina B. spune:

  Temele abordate au fost utile, prezentate pe intelesul nostru.Ambianta a fost placuta. Va multumesc!

 3. Nicoleta N. spune:

  Atmosfera a fost distinsa, informatiile transmise au fost foarte detaliate si pe intelesul meu. Programul cursului s-a respectat.

 4. Gabriela C. spune:

  Felicitari doamnei profesoare, la intrebarile mele, s-au abordat si subiecte din domenii care ma intereseaza.Multe exemple practice.

 5. Rodica B. spune:

  Mi-a placut modul de predare si desfasurarea cursului, utilitatea informatiilor acumulate. S-au atins toate subiectele din programa.

 6. Alina C. spune:

  Va multumesc, pentru acest curs. Modul de comunicare si rabdarea de a explica a doamnei profesoare sunt de nota 10. Ne vedem la cursul de Fiscalitate

 7. Cristi P. spune:

  M-au ajutat foarte mult sa inteleg acest curs exemplele practice rezolvate. Va multumesc pentru rabdarea pe care ati avut-o cu noi.

 8. Mirela N. spune:

  Felicitari Doamnei profesoare!!! Cursul te ajuta destul de mult deoarece contine si multe exemple practice.

 9. cursurile sint bine venite la ori ce virsta si chiar la ori ce disciplina

Adauga o Impresie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cursurile Noastre

Cursuri la Sală