Administrator Condominii

Inscrie-te la acest curs (click pe butonul Inscrie-te)

Numele Cursului Data Incepere Orar cursuri Pret(RON) Grupa
Administrator Condominii 24.05.2024 *
incepatori
Vineri, Sambata: Program Flexibil 1000 700 În formare Inscrie-te
Administrator Condominii 24.05.2024 *
avansati
Vineri, Sambata: Program Flexibil 1000 600 În formare Inscrie-te

* in cazul in care la data inceperii cursului nu avem inscrisi numarul minim de cursanti, ne rezervam dreptul de a amana inceperea cursului pana la completarea numarului minim de cursanti.

OFERTA SPECIALA: doar 700 lei in loc de 1000 lei, oferta valabila pentru cursurile lunii mai achitate integral la inscriere. Ai discount suplimentar de 10% la plata cu cardul pe site. Locuri limitate.


OFERTA SPECIALA: doar 600 lei in loc de 1000 lei, oferta valabila pentru cursurile lunii mai achitate integral la inscriere. Ai discount suplimentar de 10% la plata cu cardul pe site. Locuri limitate.


NOU – Posibilitatea de plată cu cardul Primă de Carieră Didactică este acum disponibilă pe site

Pentru a răspunde cerințelor dvs., am introdus această opțiune de plată, drept unul dintre pașii pe care îi facem pentru a vă fi alături. Pentru mai multe detalii, vizualizați informațiile aici.

Curs de calificare Administrator Condominii (fost Administrator Imobile)

Cursurile de Administrator Condomenii se desfasoara cu prezenta fizica la sala de curs din Bucuresti.

Vrei sa devii expert in administrarea imobilelor?

Urmeaza cu incredere cursul autorizat de Administrator Condominii si vei fi pregatit sa eviti greselile rezultate dintr-o administrare defectuoasa.

Ce inseamna Administrator Condominii?

Conform legii 196/2018  administrarea condominiului poate fi realizata de catre persoane fizice, persoane fizice autorizate, sau persoane juridice specializate, autorizate conform legii. Denumirea de Administrator Imobile a fost inlocuita cu cea de Administrator Condominii. Activitatea de administrare include activitati de administrare tehnica si intretinere a proprietatii comune, de contabilitate si de casierie.

Pentru informatii detaliate privind programul de desfasurare al cursurilor va rugam sa ne contactati la tel. 0722.815.074

Poti plati in siguranta cu cardul pe site si beneficiezi de o reducere suplimentara de 10% din pretul deja redus al cursului.

Motive pentru care să te înscrii la curs:

 1. Vei primi informatii relevante si exemple practice utile si usor de inteles astfel incat sa fie aplicate imediat
 2. Vei stii sa gestionezi situatiile neprevazute
 3. Vei stii sa lucrezi cu un program informatic specializat pentru activitatea de Administrator Condominiu
 4. Vei învata sa calculezi cotele de intretinere conform legii.

Fiecare cursant va primi gratuit suportul pentru cursul de Administrator Condominii ( Administrator Imobile).
Cursul de calificare Administrator Condominii este un curs autorizat si se finalizeaza prin susţinerea unui examen in prezenta unei comisii a Ministerului Muncii.

Diploma obtinuta este recunoscută la nivel national si este autorizata de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

In situatia in care, in urma evaluarii initiale sau in baza certificatelor de competenta, se constata ca participantii la programul de formare profesionala detin anumite competente, durata pregatirii se poate reduce corespunzator, fara a depasi insa 50%, conform prevederilor Ordinului comun al Ministerului Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei si al Ministerului Educatiei, Cercetarii si Tineretului nr. 353/5202/2003 pentru aprobarea Metodologiei de autorizare a furnizorilor de formare profesionala a adultilor, cu modificarile si completarile ulterioare. (curs nivel avansat)

Salvează

Salvează

Salvează

Care este costul cursului de Administrator Condominii?

Pretul cursului de Administrator Condominii este de:
 • 700 lei pentru nivelul incepatori; Taxa se poate plati in 2 rate: jumatate la inscriere si restul in prima zi de curs ;
 • 600 lei pentru nivelul avansati; Taxa se poate plati in 2 rate: jumatate la inscriere si restul in prima zi de curs ;
IMPORTANT: Pentru inscrierea la cursul de nivel avansat sunt necesare, prezentarea certificatului de administrator imobile sau a atestatului profesional eliberat de primarie care sa ateste cunostintele in domeniu. Dupa depunerea dosarului de inscriere se va sustine o evaluare initiala a cunostintelor cu o comisie din partea Ministerului Muncii si al Educatiei. Cursul de Administrator Condominii de nivel avansat va incepe imediat dupa evaluarea initiala. Evaluarea initiala pentru cursul de avansati este oferita gratuit de centrul nostru. Pentru inscrieri va asteptam la sediul nostru . Retinerea locului prin completarea formularului de inscriere se face timp de maxim 1 saptamana de la trimiterea acestuia, apoi locurile se completează in ordinea achitarii cursului. Nu garantam locul la curs decat după ce cursul a fost achitat. Participarea la examenul de absolvire al cursului si eliberarea certificatului autorizat este optionala. Taxa de examinare si taxa de eliberare a certificatului de calificare nu sunt incluse in taxa de curs. Inscrierea la examenul de absolvire se face doar in baza unei cereri scrise ( modelul tipizat se gaseste la secretariat) si achitarea unei taxe de examinare de 60 lei. Eliberarea certificatului de calificare se face personal in baza unui act de identitate si achitarea unei taxe de 60 lei. In cazul in care dupa achitarea cursului din motive personale motivate participantul la curs doreste retragerea / reprogramarea desfasurarii cursului cu o grupa ulterioara sau participarea la un alt curs diferit de cel pe care l-a achitat, va achita o taxa de retragere / reinscriere la curs in valoare de 150 lei. Acest lucru este posibil doar in cazul in care cursul initial achitat nu a inceput deja. Cursurile se tin la adresa: Bucuresti, sector 6, Bd. Iuliu Maniu, nr. 7, corp i, et. 2, pentru harta clic aici: Harta . Conditii de inscriere la curs: invatamant minim obligatoriu pentru diplomele obținute in România și diplomă echivalată pentru cele obținute in străinătate. Procedura de echivalare poate fi consultata aici. . Salvează Salvează Salvează

Documentele necesare pentru înscriere

Copie Carte de Identitate

Copie Certificat de Naștere

Copie Certificat de Căsătorie

Copie Diploma
Studii

Structura Cursului Administrator Condominii este următoarea:

   • Aplicarea prevederilor legale referitoare la administrarea condomeniilor;
   • Aplicarea prevederilor legale referitoare la organizarea si conducerea contabilitatii in partida simpla;
   • Aplicarea prevederilor legale referitoare la serviciile comunitare de utilitati publice;
   • Aplicarea prevederilor legale generale referitoare la asigurarea calitatii in constructii si autorizarea lucrarilor in constructii;
   • Aplicarea prevederilor legale generale referitoare la apararea impotriva incendiilor;
   • Bazele contabilitatii primare, emiterea facturilor, efectuarea platilor si incasarilor;
   • Intocmirea documentelor contabile de baza (facturi, chitante, ordine de plata, registru de casa, jurnal de banca, etc.);
   • Elaborarea documentelor de gestiune;
   • Operarea documentelor contabile primare de baza in softuri dedicate;
   • Calculul listelor de intretinere folosind programul informatic BlocManagerNET;
   • Aplicarea procedurilor de arhivare fizica si electronica;
   • Aplicarea tehnicilor de comunicare eficienta.

Cursul de calificare Administrator Condominii se desfasoara in timpul zilei cat si cu program seral sau de weekend, pe parcursul a 4,5 luni.

 Pentru informatii detaliate privind programul de desfasurare al cursurilor va rugam sa ne contactati la tel. 0722.815.074

Salvează

Salvează

Salvează

Cursurile Noastre

Cursuri la Sală