Comunicare de la A la Z online

Inscrie-te la acest curs (click pe butonul Inscrie-te)

Numele Cursului Data Incepere Orar cursuri Pret(RON) Grupa
Comunicare de la A la Z online 23.07.2024 *
4 ore
Marti, Miercuri: 17:00-21:00 450 În formare Inscrie-te

* in cazul in care la data inceperii cursului nu avem inscrisi numarul minim de cursanti, ne rezervam dreptul de a amana inceperea cursului pana la completarea numarului minim de cursanti.

NOU – Posibilitatea de plată cu cardul Primă de Carieră Didactică este acum disponibilă pe site

Pentru a răspunde cerințelor dvs., am introdus această opțiune de plată, drept unul dintre pașii pe care îi facem pentru a vă fi alături. Pentru mai multe detalii, vizualizați informațiile aici.

Cursuri de Comunicare de la A la Z in Bucuresti

“Comunicarea reprezintă una dintre activitățile umane pe care fiecare dintre noi o poate recunoaște, însă puțini o pot defini satisfăcător“, spune John Fiske – profesor universitar la Department of Communication Arts, University of Wisconsin SUA și autor al volumului “Introducere în științele comunicării“

O comunicare reusita reprezinta punctul de plecare pentru obtinerea succesului atat in plan profesional cat si in plan personal, insa putini sunt dispusi sa investeasca in dezvoltarea abilitatilor de comunicare.

Cursul online se va desfasura similar cu cel de la sala prin intermediul unei platforme, cursantii beneficiind de aceleasi avantaje ca si pana acum:

– trainerul va fi prezent pe parcursul desfasurarii cursului ( nu este un curs inregistrat)

– cursul este interactiv, participantii putand adresa intrebari trainerului pentru a-si lamuri neclaritatile

– suportul de curs va fi transmis participantilor pe e-mailul furnizat la inscriere

– pentru aprofundarea notiunilor predate se vor face aplicatii practice la fel ca si in cazul cursului sustinut in sala

Dupa finalizarea cursului, participantii vor primii o diploma de participare emisa de centrul nostru de formare.

Dupa finalizarea dosarului de inscriere veti primi pe email toate informatiile necesare pentru logarea pe platforma unde are loc cursul.

Cursul de comunicare se adreseaza celor ce doresc sa se exprime astfel inat sa fie intelesi, sa vorbeasca astfel incat sa fie auziti si sa exerseze un limbaj al trupului mai asertiv astfel incat sa primeasca respect si consideratie.

De ce este important sa invatam si mai ales sa constientizam cum comunicam intr-o era a PC-urilor, Laptop-urilor, device-urilor si gadget-urilor?

In primul rand pentru ca suntem fiinte umane si ori de câte ori scriem sau vorbim încercăm să comunicăm cu semenii nostri, să convingem, să explicăm, să influenţăm, să educăm sau să îndeplinim anumite scopuri principale cum ar fi:

  • să fim receptaţi
  • să fim înţeleşi
  • să fim acceptaţi
  • să provocăm o reacţie

 

In al doilea rand pentru ca toate aceste „extensii” ale noastre pe care le-am pomenit mai sus executa (cel putin deocamdata) doar ceea ce le introducem noi prin programele pe care le cream. In concluzie trebuie sa ne fie noua foarte clar ce anume dorim si sa le fie si celorlalti cu care interactionam foarte clar mesajul pe care il transmitem daca vrem sa ajungem la un rezultat previzionat.

 

Pe durata cursului nostru ne propunem:

  • sa imbunatatim comunicarea verbala si scrisa in asa fel incat mesajul nostru sa poata sa fie inteles corect de catre interlocutori
  • sa constientizam si sa dezvoltam propriul nostru limbaj non-verbal si sa-l descifram la interlocutorii nostri
  • sa ne infrangem frica de a vorbi unui auditoriu si sa ne exprimam cu voce tare punctele de vedere
  • sa ne eficientizam activitatea profesionala imbunatatind relatiile cu sefii si colegii de serviciu
  • sa imbunatatim relatiile personale cu familia si prietenii devenind niste buni ascultatori

Cursurile Noastre

Cursuri la Sală