Spiritual life coaching: Gestionarea situatiilor tensionate sau de criza

Inscrie-te la acest curs (click pe butonul Inscrie-te)

Numele Cursului Data Incepere Orar cursuri Pret(RON) Grupa
Spiritual life coaching: Gestionarea situatiilor tensionate sau de criza 13.07.2024 *
4 ore
Sambata: 10:00-14:00 450 În formare Inscrie-te

* in cazul in care la data inceperii cursului nu avem inscrisi numarul minim de cursanti, ne rezervam dreptul de a amana inceperea cursului pana la completarea numarului minim de cursanti.

NOU – Posibilitatea de plată cu cardul Primă de Carieră Didactică este acum disponibilă pe site

Pentru a răspunde cerințelor dvs., am introdus această opțiune de plată, drept unul dintre pașii pe care îi facem pentru a vă fi alături. Pentru mai multe detalii, vizualizați informațiile aici.

Spiritual life coaching – Workshop 1

Gestionarea situatiilor tensionate sau de criza

De ce coaching spiritual? Un spiritual life coach este un coach care te ajuta sa-ti schimbi viata prin schimbarea modalitatii in care actionezi de obicei la un nivel foarte profund. Prin acest proces nu se examineaza comportamentul, obiceiurile si obiectivele in viata, ci se opereaza la nivelul convingerilor profunde si al legaturii cu Divinitatea. Spiritual life coaching iti arata cum sa lucrezi cu legile universului pentru a obtine ce anume iti doresti in viata si nu doar sa accepti pasiv si neputincios ceea ce vine catre tine din exterior.

 

Multi oameni ar putea confunda spiritual coaching cu liderii religiosi, dar este vorba despre 2 lucruri diferite. Nu trebuie sa fii o persoana religioasa pentru a lucra cu un spiritual coach, trebuie doar sa fii deschis pentru a constientiza si interactiona cu acea parte non-fizica a ta, cu sufletul tau.

 

De-a lungul anilor, intreg sistemul de invatamant ne-a pregatit sa facem fata provocarilor si cerintelor din exterior: familie, prieteni, colegi societate etc. Am trecut tot felul de examene, la locul de munca am invatat si stim (mai mult sau mai putin) ce se doreste de la noi, in familie ne straduim sa satisfacem cerintele si asteptarile celor dragi …

 

Dar ce se intampla in interiorul nostru, trairile noastre, cum le facem fata nu prea ne invata nimeni. Si daca in ultima vreme am inceput sa avem grija de corpul nostru, sa nu mai asteptam pana ajungem in situatii de criza, suntem atenti ce si cum mancam, cat de importanta este miscarea etc., cand vine vorba despre gandurile si mai ales despre emotiile noastre nu prea stim cum sa le facem fata. Cel mult sunt indrumati catre diferiti specialisti si asta doar in situatii de criza sau cand recunoastem ca avem o problema grava.

 

Ne propunem o serie de workshop-uri ce contin prezentarea unor modalitati foarte simple de abordare si rezolvarea cu succes a activitatilor si eventualelor probleme cu care ne confruntam ca oamenii obisnuiti in viata de zi cu zi.

 

Sintagma „oameni obisnuiti” se refera la faptul ca nu este nevoie ca cei care vor frecventa workshop-urile sa fie initiati in vreo practica spirituala anume, sa aiba cunostinte avansate de psihologie sau de alte arte de divinatie si nici nu va fi nevoie sa se retraga din viata sociala si familiala obisnuita.

 

Daca vreti o analogie cu programarea informatica necesara activitatilor realizate cu calculatorul, noi toti avem implantat in fiinta noastra un soft (cine l-a implantat este o alta discutie pe care am putea sa o dezbatem la workshop-uri). La workshop-urile pe  care vi le propunem vom invata si vom exersa cat mai bine, folosindu-ne de „echipamentele” cu care suntem dotati, utilizarea acestui soft pentru a obtine rezultatele optime.

Vom constientiza impreuna cateva legi care, chiar daca nu sunt demonstrate prin metode acceptate de noi ca „stiintifice”, ne guverneaza viata. Vom deveni niste utilizatori constienti si informati fapt ce va duce la imbunatatirea semnificativa a calitatii vietii noastre.

Primul workshop este destinat gestionarii situatiilor „tensionate” sau chiar de „criza” in relationarea cu oamenii cu care interactionam. Cu alte cuvinte vom constientiza impreuna UNDE si CUM sa intervenim, precum si CE anume putem influenta pentru a obtine rezultatele dorite.

Conditii de inscriere la curs: absolvent studii medii cu/fara diploma de bacalaureat.

Cursurile Noastre

Cursuri la Sală