Curs Operator Calculator

Inscrie-te la acest curs (click pe butonul Inscrie-te)

Numele Cursului Data Incepere Orar cursuri Pret(RON) Grupa
Curs Operator Calculator 20.04.2024 *
2 saptamani
Sambata, Duminica: 14:00-18:00 1000 600 < 5 locuri disponibile Inscrie-te
Curs Operator Calculator 14.05.2024 *
3 saptamani
Marti, Joi: 18:00-21:00 1000 650 În formare Inscrie-te
Curs Operator Calculator 01.06.2024 *
2 saptamani
Sambata, Duminica: 14:00-18:00 1000 650 În formare Inscrie-te
Curs Operator Calculator 11.06.2024 *
3 saptamani
Marti, Joi: 18:00-21:00 1000 650 În formare Inscrie-te

* in cazul in care la data inceperii cursului nu avem inscrisi numarul minim de cursanti, ne rezervam dreptul de a amana inceperea cursului pana la completarea numarului minim de cursanti.

OFERTA SPECIALA: doar 600 lei in loc de 1000 lei, oferta valabila pentru cursurile lunii aprilie achitate integral la inscriere. Ai discount suplimentar de 10% la plata cu cardul pe site. Locuri limitate.


OFERTA SPECIALA: doar 650 lei in loc de 1000 lei, oferta valabila pentru cursurile lunii mai achitate integral la inscriere. Ai discount suplimentar de 10% la plata cu cardul pe site. Locuri limitate.


NOU – Posibilitatea de plată cu cardul Primă de Carieră Didactică este acum disponibilă pe site

Pentru a răspunde cerințelor dvs., am introdus această opțiune de plată, drept unul dintre pașii pe care îi facem pentru a vă fi alături. Pentru mai multe detalii, vizualizați informațiile aici.

Curs Operator Calculator

Unde se desfășoară acest curs?  

Acest curs se defășoară la o sală de curs fizică, la adresa: Bd. Iuliu Maniu, nr. 7, corp I, et. 2, București. Detalii de contact: Pagina Contact. Ești interesat de acest curs dar nu poți ajunge în persoană? Acum poți urma acest curs și online: Link curs online.

Este acesta un curs de Operator Calculator autorizat ?

Da, în urma cursului trebuie să vă înscrieți pentru examen.

În urma susținerii examenului veți obține o diplomă autorizată de Ministerul Muncii și Educației.

Ce documente sunt necesare pentru înscrierea la cursul de Operator Calculator  ? 

Documentele necesare sunt:

Copie Carte de Identitate

Copie Certificat de Naștere

Copie Certificat de Căsătorie (dacă este cazul)

Copie Diplomă de studii

Cursul este eligibil pentru programul Start-Up Nation si pentru alte programe de finantare.

In urma absolvirii examenului final, participantii la curs vor intra in posesia certificatelor de absolvire pentru ocupatia de “ Operator introducere, validare si prelucrare date” – Modul Utilizarea dispozitivelor hardware si aplicatiilor software specifice domeniului, cod COR 413.2.1 si a suplimentelor descriptive care atesta dobandirea urmatoarelor competente:

Utilizarea dispozitivelor hardware și a aplicațiilor software specifice domeniului

- Competente digitale

Conditii de inscriere la curs: invatamant minim obligatoriu pentru diplomele obținute in România și diplomă echivalată pentru cele obținute in străinătate. Procedura de echivalare poate fi consultata aici.

Care este structura cursurilor de operator calculator?

Va invitam sa urmati un Curs operator calculator cu urmatoarea structura:

1. Operare/Tehnoredactare Microsoft Word 2010

2. Operare in Windows

3. Realizarea prezentarilor cu ajutorul Microsoft Power Point 2010

ATENTIE !!! Acest curs se desfasoara cu prezenta fizica la sala de curs din Bucuresti.

Cursul de Operator Calculator vine in intampinarea cerintelor actuale privind utilizarea calculatorului in toate domeniile de activitate.
Cursul este practic, putand fi aplicat imediat.
Notiunile predate sunt usor de inteles si nu necesita cunostinte initiale.
Cursul Operator Calculator se finalizeaza prin sustinerea unui examen in prezenta unei comisii a Ministerului Muncii.
Diploma obtinuta este recunoscuta la nivel national si este autorizata de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

Cursul este eligibil pentru programul Start-Up Nation si pentru alte programe de finantare.

In urma absolvirii examenului final, participantii la curs vor intra in posesia certificatelor de absolvire pentru ocupatia de “ Operator introducere, validare si prelucrare date” – Modul Utilizarea dispozitivelor hardware și a aplicațiilor software specifice domeniului, cod COR 413.2.1 si a suplimentelor descriptive care atesta dobandirea urmatoarelor competente:

– Utilizarea dispozitivelor hardware și a aplicațiilor software specifice domeniului

–  Competente digitale

Fiecare cursant va primi gratuit suportul de curs si va avea la dipozitie un calculator pentru lucrul individual. Mentionam ca programul MS OFFICE 2010 folosit este in limba romana.

Care este costul unui curs de operator calculator?

 Pretul cursului Operator Calculator este de 1000 lei .Pentru inscrieri va asteptam la sediul nostru .

Poti plati in siguranta cu cardul pe site si beneficiezi de o reducere suplimentara de 10% din pretul deja redus al cursului.

Retinerea locului prin completarea formularului de inscriere se face timp de maxim 1 saptamana de la trimiterea acestuia, apoi locurile se completeaza in ordinea achitarii cursului. Nu garantam locul la curs decat dupa ce cursul a fost achitat.

Participarea la examenul de absolvire al cursului si eliberarea certificatului autorizat este optionala. Taxa de examinare si taxa de eliberare a certificatului de absolvire  nu sunt incluse in taxa de curs.

Inscrierea la examenul de absolvire se face doar in baza unei cereri scrise ( modelul tipizat se gaseste la secretariat) si achitarea unei taxe de examinare de 60 lei.

Eliberarea certificatului de absolvire se face personal in baza unui act de identitate si achitarea unei taxe de 60 lei.

In cazul in care dupa achitarea cursului din motive personale motivate participantul la curs doreste retragerea / reprogramarea desfasurarii cursului cu o grupa ulterioara sau participarea la un alt curs diferit de cel pe care l-a achitat, va achita o taxa de retragere / reinscriere la curs in valoare de 150 lei. Acest lucru este posibil doar in cazul in care cursul initial achitat nu a inceput deja.

Pentru inscrieri va rugam sa completati formularul de mai jos.
Conditii de inscriere la curs: invatamant minim obligatoriu pentru diplomele obținute in România și diplomă echivalată pentru cele obținute in străinătate. Procedura de echivalare poate fi consultata aici.

11 Recenzii la “Curs Operator Calculator”

 1. Georgeta D. spune:

  Stilul de predare al trainerului este foarte usor de inteles, la obiect. Eu nu am deschis wordul pana la acest curs si am invatat deja din prima. Temele abordate cat si continutul cursului au fost bine explicate. Cu siguranta voi recomanda acest curs si altor persoane.

 2. Elena C. spune:

  Cursul de operator calculator, a fost bine explicat, cu multa rabdare. Ce am invatat imi este foarte util. Mi-a placut baza materiala si modul de organizare al cursului. Va urez mult succes!.

 3. Cornelia A. spune:

  Am facut multe aplicatii practice care m-au ajutat sa invat repede sa lucrez. Mi-a placut orarul cursurilor, eu avand program pana tarziu la serviciu.

 4. Alexandrina J. spune:

  Am apreciat abilitatea de comunicare a tranerului, modul calm de a explica si exercitiile practice facute. Sala de curs este OK. Mi-ar fi placut ca acest curs sa tina mai mult.

 5. Mariana P. spune:

  Mi-a placut modul de predare al trainerului. Eu nu stiam nimic de calculator pana la acest curs, iar d-ra trainer a avut rabdare sa ne explice pana am inteles toti. Va multumesc!.

 6. Lucian S. spune:

  Mi-a placut sala de curs, modul de comunicare al trainerului si rabdarea cu care ne-a explicat. Sunteti OK.

 7. Maria M. spune:

  Am apreciat eficienta si capacitatea de explicare a trainerului. Cursul a fost intensiv si bine structurat.

 8. Macarie Irina Nicoleta spune:

  As dorii sa ma inscriu la cursul Operator Calculator

  • Cristina spune:

   Buna ziua,

   Pentru inscriere va rugam sa completati formularul de inscriere apasand butonul rosu din tabelul cu programarile cursurilor din partea de sus a paginii.

   Va asteptam cu drag la curs.

 9. Mihai Ionut spune:

  Cursul a fost interactiv. Foarte multe de invatat.

 10. Șaru Laura Elena spune:

  Bună ziua! Mi-a plăcut felul în care s-a predat cu calm, răbdare și atenția pentru fiecare cursant. Deși nu am interacționat prea mult cu calculatorul până atunci de frica de a nu strica ceva. Acum sunt m-ai sigură pe mine datorită trainerului care ne-a spus și mi-a plăcut foarte mult: „Noi controlam calculatorul și nu el pe noi.” Mulțumesc!

Adauga o Impresie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cursurile Noastre

Cursuri la Sală