Curs Referent Resurse Umane

Inscrie-te la acest curs (click pe butonul Inscrie-te)

Numele Cursului Data Incepere Orar cursuri Pret(RON) Grupa
Curs Referent Resurse Umane 05.07.2024 *
1 weekend intensiv
Vineri: 18:00-21:00
Sambata, Duminica: 9:00-18:00
1000 560 În formare Inscrie-te
Curs Referent Resurse Umane 09.08.2024 *
1 weekend intensiv
Vineri: 18:00-21:00
Sambata, Duminica: 9:00-18:00
1000 650 În formare Inscrie-te
Curs Referent Resurse Umane 06.09.2024 *
1 weekend intensiv
Vineri: 18:00-21:00
Sambata, Duminica: 9:00-18:00
1000 650 În formare Inscrie-te

* in cazul in care la data inceperii cursului nu avem inscrisi numarul minim de cursanti, ne rezervam dreptul de a amana inceperea cursului pana la completarea numarului minim de cursanti.

OFERTA SPECIALA: doar 560 lei in loc de 1000 lei, oferta valabila pentru cursurile lunii iulie achitate integral la inscriere. Ai discount suplimentar de 10% la plata cu cardul pe site. Locuri limitate.


OFERTA SPECIALA: doar 650 lei in loc de 1000 lei, oferta valabila pentru cursurile lunii august achitate integral la inscriere. Ai discount suplimentar de 10% la plata cu cardul pe site. Locuri limitate.


NOU – Posibilitatea de plată cu cardul Primă de Carieră Didactică este acum disponibilă pe site

Pentru a răspunde cerințelor dvs., am introdus această opțiune de plată, drept unul dintre pașii pe care îi facem pentru a vă fi alături. Pentru mai multe detalii, vizualizați informațiile aici.

Curs de Referent Resurse Umane autorizat!

Unde se desfășoară acest curs?  

Acest curs se defășoară la o sală de curs fizică, la adresa: Bd. Iuliu Maniu, nr. 7, corp I, et. 2, București. Detalii de contact: Pagina Contact. Ești interesat de acest curs dar nu poți ajunge în persoană? Acum poți urma acest curs și online: Link curs online.

Este acesta un curs de Referent Resurse Umane autorizat?

Da, în urma cursului trebuie să vă înscrieți pentru examen.

În urma susținerii examenului veți obține o diplomă autorizată de Ministerul Muncii și Educației.

Ce documente sunt necesare pentru înscrierea la cursul de Referent Resurse Umane?

Documentele necesare sunt:

Copie Carte de Identitate

Copie Certificat de Naștere

Copie Certificat de Căsătorie (dacă este cazul)

Copie Diplomă de studii

Important! Ocupatia Referent Resurse Umane ( cod COR 333304 ) este noua denumire a celei de Inspector Resurse Umane, conform legislatiei muncii din Romania, Monitorul Oficial nr 141/ 2022, Ordinul 38/82 al ministrului muncii si solidaritatii sociale : "Se redenumeste ocupatia inspector/referent resurse umane ca referent resurse umane si pastreaza acelasi cod 333304 in grupa de baza 3333 Agenti de recrutare si contractori"

Care este structura cursurilor de Referent resurse umane?

Va invitam sa urmati un Curs Referent Resurse Umane cu urmatoarea structura:

1. Atributiile departamentului de resurse umane:

2. Conditii de angajare

3. Contractul de munca

4. Evaluarea de personal

5. Intocmirea statului de plata:

6. Sistemul unitar de pensii publice

7. Sistemul asigurarilor pentru somaj

8. Registrul General de Evidenta a Salariatilor ( REVISAL)

ATENTIE !!! Acest curs se desfasoara la sala de curs din Bucuresti.

Pentru inscrierea la cursurile de Referent resurse umane cu desfasurare ONLINE  click aici

 

Cursul Referent Resurse Umane va ajuta sa intelegeti mecanismul de functionare al domeniului resurselor umane.
Cursul Referent de resurse umane este recomandat sa fie urmat de catre cel putin o persoana din cadrul fiecarei companii sau instituții publice.

Fiecare cursant va primi gratuit suportul pentru cursul referent de resurse umane si caietul de aplicatii.
Cursul Referent Resurse Umane este un curs acreditat de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si se finalizeaza prin sustinerea unui examen in prezenta unei Comisii desemnate de catre acesta.

Conditii de inscriere la curs: studii medii cu/fara diploma de bacalaureat pentru diplomele obținute in România și diplomă echivalată pentru cele obținute in străinătate. Procedura de echivalare poate fi consultata aici.

Examenul de absolvire al cursului consta in 2 probe:

 • Un test grila
 • Realizarea si sustinerea unui proiect pe o tema data*

* Proiectul se realizeaza de cursant cu ajutorul trainerului . In ziua examenului cursantul va preda Comisiei de Examinare proiectul listat si indosariat.

Data la care se sustine examenul de absolvire este afisata pe pagina : Examene
Diploma obtinuta este recunoscuta la nivel national si este autorizata de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

Competente obtinute in urma absolvirii cursului Referent Resurse Umane/ Administrarea resurselor umane:

 • Completarea documentelor specifice resurselor umane
 • Administrarea registrelor de evidenta a lucratorilor

Care este costul unui curs de referent resurse umane?

Pretul cursului Referent Resurse Umane este de 1000 lei. Pentru inscrieri va asteptam la sediul nostru .

Poti plati in siguranta cu cardul pe site si beneficiezi de o reducere suplimentara de 10% din pretul deja redus al cursului.

Retinerea locului prin completarea formularului de inscriere se face timp de maxim 1 saptamana de la trimiterea acestuia, apoi locurile se completeaza in ordinea achitarii cursului. Nu garantam locul la curs decat dupa ce cursul a fost achitat.

Participarea la examenul de absolvire al cursului si eliberarea certificatului autorizat este optionala. Taxa de examinare si taxa de eliberare a certificatului de absolvire  nu sunt incluse in taxa de curs.

Inscrierea la examenul de absolvire se face doar in baza unei cereri scrise ( modelul tipizat se gaseste la secretariat) si achitarea unei taxe de examinare de 60 lei.

Eliberarea certificatului de absolvire se face personal in baza unui act de identitate si achitarea unei taxe de 60 lei.

In cazul in care dupa achitarea cursului din motive personale motivate participantul la curs doreste retragerea / reprogramarea desfasurarii cursului cu o grupa ulterioara sau participarea la un alt curs diferit de cel pe care l-a achitat, va achita o taxa de retragere / reinscriere la curs in valoare de 150 lei. Acest lucru este posibil doar in cazul in care cursul initial achitat nu a inceput deja.

Cursurile se tin la adresa.
Pentru inscrieri va rugam sa completati formularul de mai jos.
Conditii de inscriere la curs: studii medii cu/fara diploma de bacalaureat pentru diplomele obținute in România și diplomă echivalată pentru cele obținute in străinătate. Procedura de echivalare poate fi consulatata aici.

16 Recenzii la “Curs Referent Resurse Umane”

 1. Tereza T. spune:

  Mi-a placut ca am putut pune intrebari si am discutat liber.Am avut multe cazuri practice. Felicitari doamnei profesoare, m-a ajutat foarte mult.

 2. Oana B. spune:

  Cursul s-a desfasurat intr-o maniera interactiva, placuta, iar informatiile predate au fost usor de inteles.

 3. Adina T. spune:

  Lucrurile care mi-au placut cel mai mult la acest curs au fost: carisma trainerului, modul de expunere al informatiilor este usor de inteles, iar informatiile furnizate sunt mai relevante decat cele din manuale, am facut multe cazuri practice.

 4. Daniela D. spune:

  Felicitari doamnei profesoare pentru abilitatile de comunicare si modul de a explica. Apreciez rabdarea pe care a avut-o cu noi.

 5. Ionela C. spune:

  Am urmat cursul de inspector resurse umane. Nota 10 profa!. Vreau sa vin si la cursul de Manager Resurse Umane.

 6. Margareta S. spune:

  Motivare, Flexibilitate si Comunicare -asta a insemnat pentru mine cursul de inspector resurse umane. Am atins toate obiectivele propuse si am plecat cum se spune cu lectia invatata. Felicitari!.

 7. Daniela C. spune:

  Doamna Profesoara este un om extraordinar, profi, care stie sa-si coordoneze cursantii. Materialele folosite au fost diverse si foarte utile.

 8. Cosmin T. spune:

  Am apreciat modul de predare, discutia libera si faptul ca au fost multiple exemple.Sala de curs este spatioasa, iar orarul a fost accesibil.

 9. Bianca M. spune:

  Au fost multe exemple practice, iar temele sunt bine alese. Mi-a placut sala de curs si faptul ca orarul acestora a fost dupa amiaza.

 10. Daniela M. spune:

  Eficacitate, deschidere, adecvare la modul de invatare al fiecarui participant la cursuri.

 11. Atena G. spune:

  Mi-a placut abilitatea de comunicare si deschiderea trainerului, utilitatea si nivelul temelor abordate.

 12. Angela D. spune:

  Mi-au placut discutiile libere. Foarte bine gandite toate.

 13. Georgiana V. spune:

  Foarte practic si usor de retinut informatii.

 14. Gabi BAMBOI spune:

  Buna ziua,
  cursurile de Inspector Resurse Umane din weekend-ul acesta au fost foarte utile. Am realizat cat de mult ne poate „fenta” angajatorul si asta doar pentru ca nu suntem informati suficient.

  Felicitari D-nei trainer pentru curs: EXCEPTIONAL.

 15. Anne Marie Marinescu spune:

  Am umat acest curs in varianta intensiva (peste weekend) si, datorita metodei de instruire interesante, interactive, relaxate, cunostintele de specialitate au fost usor de asimilat. Felicitari dnei. trainer, care a imprimat un stil personal, foarte atractiv si eficient. Desi grupa a fost foarte numeroasa (deci potential greu de gestionat), toti participantii au apreciat profesionalismul trainerului, care a stiut sa imbine notiunile teoretice cu exemple aplicate si cu informatii utile din domenii conexe. De remarcat organizarea exemplara, felicitari si pentru echipa Premium Teaching.

 16. Andreea N spune:

  Am absolvit cursul “Inspector Resurse Umane”. Este o mare diferenta intre legislatie si ceea ce se “practica” in Romania. Angajatorii profita din plin de lipsa de informare a angajatilor. Cursul este foarte util, este bine organizat si am invatat exact ce vroiam sa stiu. Trainerul, locatia cursurilor, materialele oferite, toate sunt la superlativ!

Adauga o Impresie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cursurile Noastre

Cursuri la Sală