EXAMENE

Pentru obtinerea unui Certificat de Absolvire autorizat este obligatorie absolvirea examenului final.

In cazul in care nu se doreste obtinerea unui Certificat de Absolvire autorizat, Premium Teaching va elibera la cerere o adeverinta de participare la curs.

Participarea la examenul de absolvire al cursului este optionala. Taxa de examinare si taxa pentru eliberarea certificatului de absolvire nu sunt incluse in taxa de curs.

Inscrierea la examenul de absolvire se face doar in baza unei cereri scrise ( modelul tipizat se gaseste la secretariat) si achitarea unei taxe de examinare de 60 lei.

Reprogramarea examenului, indiferent de motivul absentei la examenul initial, se face de catre cursant, dupa ce s-a afisat data examenului pe site, cu minim 3 zile inainte de data afisata a examenului, in baza unei cereri scrise. Termenul maxim de reprogramare a examenului de absolvire este de 6 luni de la data ultimei sedinte de curs. Daca se depaseste termenul de 6 luni precizat anterior, pentru a putea sustine examenul de absolvire trebuie refacut cursul.

Taxa pentru reprogramarea examenelor care nu au fost sustinute, este de 60 lei.

Premium Teaching nu isi asuma raspunderea anuntarii cursantilor, care au absentat la examenul initial, despre organizarea unei sesiuni ulterioare de examinare, acest lucru fiind responsabilitatea exclusiva a cursantului care a absentat.

Toate informatiile privind examenele organizate de Premium Teaching vor fi postate pe site-ul nostru la rubrica examen.

Examenul de absolvire al cursului se sustine in 4-5 saptamani de la ultima sedinta de curs. Inscrierea la examenul de absolvire este conditionata de participarea la minim 75% din durata cursului.

Examenul de absolvire al cursului se poate desfasura la sala sau online prin intermediul unei platforme. Modalitatea de desfasurare a examenului este specificata in tabelul de mai jos dupa denumirea cursului (sala sau online).

PROGRAMĂRI EXAMENE ABSOLVIRE

Denumire cursData și ora examenului
Manager proiect online09 martie ora 16.00
Inspector Resurse Umane online 16 martie ora 16.00
Administrator Condominii sala22 martie ora 16.00
Operator calculator sala23 martie ora 16.00
Inspector salarii sala23 martie ora 16.00
 Instructor Formare online30 martie ora 16.00
 Formator online30 martie ora 17.00
 Specialist SSM online05 aprilie ora 16.00
 Inspector SSM online05 aprilie ora 17.00
 Contabilitate Financiara online06 aprilie ora 16.00
  
 

Cursurile Noastre

Cursuri la Sală