☰ MENIU
EXAMENE - Cursuri Premium Teaching

Cursuri

Pentru obtinerea unui Certificat de Absolvire autorizat este obligatorie absolvirea examenului final.

In cazul in care nu se doreste obtinerea unui Certificat de Absolvire autorizat, Premium Teaching va elibera la cerere o diploma de participare.

Participarea la examenul de absolvire al cursului este optionala. Taxa de examinare si taxa pentru eliberarea certificatului de absolvire  nu sunt incluse in taxa de curs.

Inscrierea la examenul de absolvire se face doar in baza unei cereri scrise ( modelul tipizat se gaseste la secretariat) si achitarea unei taxe de examinare de 50 lei.

Reprogramarea examenului, indiferent de motivul absentei la examenul initial, se face de catre cursant, dupa ce s-a afisat data examenului pe site, cu minim 3 zile inainte de data afisata a examenului, in baza unei cereri scrise. Termenul maxim de reprogramare a examenului de absolvire este de 6 luni de la data ultimei sedinte de curs. Daca se depaseste termenul de 6 luni precizat anterior, pentru a putea sustine examenul de absolvire trebuie refacut cursul.

Taxa pentru reprogramarea examenelor care nu au fost sustinute, este de 50 lei.

Premium Teaching nu isi asuma raspunderea anuntarii cursantilor, care au absentat la examenul initial, despre organizarea unei sesiuni ulterioare de examinare, acest lucru fiind responsabilitatea exclusiva a cursantului care a absentat.

Toate informatiile privind examenele organizate de Premium Teaching vor fi postate pe site-ul nostru la rubrica examen.

Examenul de absolvire al cursului  se sustine in 2-4 saptamani de la ultima sedinta de curs. Inscrierea la examenul de absolvire este conditionata de participarea la minim 75% din durata cursului.

Taxa pentru eliberarea certificatului de absolvire, este de 50 lei.


PROGRAMARI EXAMENE ABSOLVIRE:

Avand in vedere riscul infectarii cu virusul Covid-19 (Coronavirus), se amana examenele programate in perioada 16 – 31 martie. Acestea se vor reprograma in perioada urmatoare in care vom fi cu totii in siguranta.

Denumire curs Data si ora examenului
Inspector resurse umane 18 martie ora 16.00 se reprogrameaza ulterior
Contabilitate Primara 23 martie ora 16.00 se reprogrameaza ulterior
Formator 25 martie ora 16.00 se reprogrameaza ulterior
Instructor Preparator Formare 25 martie ora 16.00 se reprogrameaza ulterior
Manager Proiect 31 martie ora 16.00 se reprogrameaza ulterior
Manager Resurse Umane 08 aprilie ora 16.00
Share Button