Curs Inspector Resurse Umane

NOU – Posibilitatea de plată cu cardul Primă de Carieră Didactică este acum disponibilă pe site

Pentru a răspunde cerințelor dvs., am introdus această opțiune de plată, drept unul dintre pașii pe care îi facem pentru a vă fi alături. Pentru mai multe detalii, vizualizați informațiile aici.

Curs de Inspector Resurse Umane autorizat!

Important! Ocupatia Referent Resurse Umane ( cod COR 333304 ) este noua denumire a celei de Inspector Resurse Umane, conform legislatiei muncii din Romania, Monitorul Oficial nr 141/ 2022, Ordinul 38/82 al ministrului muncii si solidaritatii sociale : "Se redenumeste ocupatia inspector/referent resurse umane ca referent resurse umane si pastreaza acelasi cod 333304 in grupa de baza 3333 Agenti de recrutare si contractori"

Aveți nevoie de informații suplimentare cu privire la curs? Contactați-ne!

Unde se desfășoară acest curs?  

Acest curs se defășoară la o sală de curs fizică, la adresa: Bd. Iuliu Maniu, nr. 7, corp I, et. 2, București. Detalii de contact: Pagina Contact. Ești interesat de acest curs dar nu poți ajunge în persoană? Acum poți urma acest curs și online: Link curs online.

Este acesta un curs de Inspector Resurse Umane autorizat?

Da, în urma cursului trebuie să vă înscrieți pentru examen.

În urma susținerii examenului veți obține o diplomă autorizată de Ministerul Muncii și Educației.

Ce documente sunt necesare pentru înscrierea la cursul de Inspector Resurse Umane?

Documentele necesare sunt:

Copie Carte de Identitate

Copie Certificat de Naștere

Copie Certificat de Căsătorie (dacă este cazul)

Copie Diplomă de studii

Care este structura cursurilor de Inspector resurse umane?

Va invitam sa urmati un Curs Inspector Resurse Umane cu urmatoarea structura:

1. Atributiile departamentului de resurse umane:

2. Conditii de angajare

3. Contractul de munca

4. Evaluarea de personal

5. Intocmirea statului de plata:

6. Sistemul unitar de pensii publice

7. Sistemul asigurarilor pentru somaj

8. Registrul General de Evidenta a Salariatilor ( REVISAL)

ATENTIE !!! Acest curs se desfasoara la sala de curs din Bucuresti.

Pentru inscrierea la cursurile de Inspector resurse umane cu desfasurare ONLINE  click aici

Cursul Inspector Resurse Umane va ajuta sa intelegeti mecanismul de functionare al domeniului resurselor umane. Cursul Inspector de resurse umane este recomandat sa fie urmat de catre cel putin o persoana din cadrul fiecarei companii sau instituții publice. Fiecare cursant va primi gratuit suportul pentru cursul inspector de resurse umane si caietul de aplicatii. Cursul Inspector Resurse Umane este un curs acreditat de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si se finalizeaza prin sustinerea unui examen in prezenta unei Comisii desemnate de catre acesta. Conditii de inscriere la curs: studii medii cu/fara diploma de bacalaureat pentru diplomele obținute in România și diplomă echivalată pentru cele obținute in străinătate. Procedura de echivalare poate fi consultata aici. Examenul de absolvire al cursului consta in 2 probe:
  • Un test grila
  • Realizarea si sustinerea unui proiect pe o tema data*
* Proiectul se realizeaza de cursant cu ajutorul trainerului . In ziua examenului cursantul va preda Comisiei de Examinare proiectul listat si indosariat. Data la care se sustine examenul de absolvire este afisata pe pagina : Examene Diploma obtinuta este recunoscuta la nivel national si este autorizata de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Competente obtinute in urma absolvirii cursului Inspector Resurse Umane/ Administrarea resurselor umane:
  • Completarea documentelor specifice resurselor umane
  • Administrarea registrelor de evidenta a lucratorilor

Care este costul unui curs de Inspector resurse umane?

Pretul cursului Inspector Resurse Umane este de 800 lei. Pentru inscrieri va asteptam la sediul nostru .

Poti plati in siguranta cu cardul pe site si beneficiezi de o reducere suplimentara de 10% din pretul deja redus al cursului.

Retinerea locului prin completarea formularului de inscriere se face timp de maxim 1 saptamana de la trimiterea acestuia, apoi locurile se completeaza in ordinea achitarii cursului. Nu garantam locul la curs decat dupa ce cursul a fost achitat.

Participarea la examenul de absolvire al cursului si eliberarea certificatului autorizat este optionala. Taxa de examinare si taxa de eliberare a certificatului de absolvire  nu sunt incluse in taxa de curs.

Inscrierea la examenul de absolvire se face doar in baza unei cereri scrise ( modelul tipizat se gaseste la secretariat) si achitarea unei taxe de examinare de 60 lei.

Eliberarea certificatului de absolvire se face personal in baza unui act de identitate si achitarea unei taxe de 60 lei.

In cazul in care dupa achitarea cursului din motive personale motivate participantul la curs doreste retragerea / reprogramarea desfasurarii cursului cu o grupa ulterioara sau participarea la un alt curs diferit de cel pe care l-a achitat, va achita o taxa de retragere / reinscriere la curs in valoare de 150 lei. Acest lucru este posibil doar in cazul in care cursul initial achitat nu a inceput deja.

Cursurile se tin la adresa. Pentru inscrieri va rugam sa completati formularul de mai jos. Conditii de inscriere la curs: studii medii cu/fara diploma de bacalaureat pentru diplomele obținute in România și diplomă echivalată pentru cele obținute in străinătate. Procedura de echivalare poate fi consulatata aici.

Adauga o Impresie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cursurile Noastre

Cursuri la Sală