Curs Operator Calculator nivel mediu, autorizat online

Inscrie-te la acest curs (click pe butonul Inscrie-te)

Numele Cursului Data Incepere Orar cursuri Pret(RON) Grupa
Curs Operator Calculator nivel mediu, autorizat online 13.05.2024 *
2 saptamani
Luni, Miercuri: 18:00-21:00 1000 650 < 5 locuri disponibile Inscrie-te

* in cazul in care la data inceperii cursului nu avem inscrisi numarul minim de cursanti, ne rezervam dreptul de a amana inceperea cursului pana la completarea numarului minim de cursanti.

OFERTA SPECIALA: doar 650 lei in loc de 1000 lei, oferta valabila pentru cursurile lunii mai achitate integral la inscriere. Ai discount suplimentar de 10% la plata cu cardul pe site. Locuri limitate.


NOU – Posibilitatea de plată cu cardul Primă de Carieră Didactică este acum disponibilă pe site

Pentru a răspunde cerințelor dvs., am introdus această opțiune de plată, drept unul dintre pașii pe care îi facem pentru a vă fi alături. Pentru mai multe detalii, vizualizați informațiile aici.

Cursuri de Operator Calculator nivel mediu, autorizat online

Unde se desfășoară acest curs?  

Acest curs se defășoară online. Detalii de contact: Pagina Contact. Vrei să faci acest curs la o sală de curs fizică? Click aici

Este acesta un curs de Operator Calculator nivel mediu online autorizat ?

Da, în urma cursului trebuie să vă înscrieți pentru examen.

În urma susținerii examenului veți obține o diplomă autorizată de Ministerul Muncii și Educației.

Ce documente sunt necesare pentru înscrierea la Operator Calculator nivel mediu online?

Documentele necesare sunt:

Copie Carte de Identitate

Copie Certificat de Naștere

Copie Certificat de Căsătorie (dacă este cazul)

Copie Diplomă de studii

Cursul este eligibil pentru programul Start-Up Nation si pentru alte programe de finantare.

In urma absolvirii examenului final, participantii la curs vor intra in posesia certificatelor de absolvire pentru ocupatia de “ Operator introducere, validare si prelucrare date” – Modul Utilizarea dispozitivelor hardware si aplicatiilor software specifice domeniului, cod COR 413.2.1 si a suplimentelor descriptive care atesta dobandirea urmatoarelor competente:

– Utilizarea dispozitivelor hardware si aplicatiilor software specifice domeniului

- Competente digitale

Conditii de inscriere la curs: invatamant minim obligatoriu pentru diplomele obținute in România și diplomă echivalată pentru cele obținute in străinătate. Procedura de echivalare poate fi consultata aici.


Care este structura cursurilor de operator calculator?

Structura Cursului Operator Calculator este urmatoarea:

1. Operare/Tehnoredactare Microsoft Word 2010

2. Operare in Windows

3. Realizarea prezentarilor cu ajutorul Microsoft Power Point 2010

ATENTIE !!! Acest curs se desfasoara online .

Cursul de Operator Calculator nivel mediu vine in intampinarea cerintelor actuale privind utilizarea calculatorului in toate domeniile de activitate. Cursul este practic, putand fi aplicat imediat. Notiunile predate sunt usor de inteles si necesita cunostinte initiale de operare calculator si de folosire a unei platforme online.

Cursul Operator Calculator se finalizeaza prin sustinerea unui examen in prezenta unei comisii a Ministerului Muncii. Diploma obtinuta este recunoscuta la nivel national si este autorizata de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

Cursul este eligibil pentru programul Start-Up Nation si pentru alte programe de finantare.

In urma absolvirii examenului final, participantii la curs vor intra in posesia certificatelor de absolvire pentru ocupatia de “ Operator introducere, validare si prelucrare date” – Modul Utilizarea dispozitivelor hardware și a aplicațiilor software specifice domeniului, cod COR 413.2.1 si a suplimentelor descriptive care atesta dobandirea urmatoarelor competente:

– Utilizarea dispozitivelor hardware și a aplicațiilor software specifice domeniului

-Competente digitale

Certificatul autorizat obtinut in urma absolvirii cursului este util pentru:

  • proiectele finantate din fonduri europene
  • in activitati de consultanta pentru antreprenoriat
  • in livrarea de cursuri in domeniul competentelor antreprenoriale

Fiecare cursant va primi gratuit suportul de curs si va avea la dipozitie un calculator pentru lucrul individual. Mentionam ca programul MS OFFICE 2010 folosit este in limba romana.

Conform OUG 70/2020 art. IX,  putem desfasura cursurile autorizate si in sistem online.

Cursul online se va desfasura similar cu cel de la sala prin intermediul platformei ZOOM, cursantii beneficiind de aceleasi avantaje ca si pana acum:

– trainerul va fi prezent pe parcursul desfasurarii cursului ( nu este un curs inregistrat)

– cursul este interactiv, participantii putand adresa intrebari trainerului pentru a-si lamuri neclaritatile

– suportul de curs va fi transmis participantilor pe e-mailul furnizat la inscriere

– pentru aprofundarea notiunilor predate se vor face aplicatii practice la fel ca si in cazul cursului sustinut in sala

Dupa finalizarea dosarului de inscriere veti primi pe email toate informatiile necesare pentru logarea pe platforma unde are loc cursul.

In cazul in care doriti obtinerea certificatului autorizat pentru cursul online urmat, va rugam sa ne anuntati de intentia dumneavoastra, pentru completarea dosarului de inscriere cu restul documentelor.

Examenul de absolvire al cursului  pentru obtinerea certifcatului autorizat se va tine tot online pe platforma ZOOM.

Pentru sustinerea examenului si eliberarea certificatului de absolvire se va achita o taxa suplimentara de 120 lei.

In cazul in care dupa achitarea cursului din motive personale motivate participantul la curs doreste retragerea / reprogramarea desfasurarii cursului cu o grupa ulterioara sau participarea la un alt curs diferit de cel pe care l-a achitat, va achita o taxa de retragere / reinscriere la curs in valoare de 150 lei. Acest lucru este posibil doar in cazul in care cursul initial achitat nu a inceput deja.

Poti plati in siguranta cu cardul pe site si beneficiezi de o reducere suplimentara de 10% din pretul deja redus al cursului.

Retinerea locului prin completarea formularului de inscriere se face timp de maxim 1 saptamana de la trimiterea acestuia, apoi locurile se completeaza in ordinea achitarii cursului. Nu garantam locul la curs decat dupa ce cursul a fost achitat.

Participarea la examenul de absolvire al cursului si eliberarea certificatului autorizat este optionala. Taxa de examinare si taxa de eliberare a certificatului de absolvire nu sunt incluse in taxa de curs.

Inscrierea la examenul de absolvire se face doar in baza unei cereri scrise ( modelul tipizat se gaseste la secretariat) si achitarea unei taxe de examinare de 60 lei.

Eliberarea certificatului de absolvire se face personal in baza unui act de identitate si achitarea unei taxe de 60 lei.

Pentru inscrieri va rugam sa completati formularul de mai jos. Conditii de inscriere la curs: invatamant minim obligatoriu.

Cursurile Noastre

Cursuri la Sală