Cursuri Gratuite

Premium Teaching lansează programul „Cursuri Gratuite”, un program creat din dorința unei educații mai bune pentru România.

Noi credem ca doar cei care nu se opresc din învățat sunt cei care evoluează permanent, așa că vrem să încurajăm aceasta initiațivă.

Poți fi încă student, sau aproape de vârsta pensionării - dar te asigurăm că nu există moment mai bun pentru a învăța ceva nou.

Este un permanent „acum”, o șansă la dezvoltarea ta personală și profesională pe care noi te încurajăm să o accepți.

Oferim 1 loc gratuit la cursurile noastre autorizate de Ministerul Muncii si Educatiei. Asadar iti sugeram sa vizitezi la fiecare cateva zile aceasta pagina pentru a urmari ce cursuri noi au aparut.

Cum te inscrii la un curs gratuit? Urmeaza pasii de mai jos:

  1. Da-ne like paginii de Facebook pentru a fi la curent cu ultimele cursuri: https://www.facebook.com/PremiumTeaching/
  2. Alege unul din cursurile de mai jos si da-i share, pe pagina ta de Facebook sau a unui prieten care crezi ca are nevoie de acel curs. Gasesti butoanele de share in josul paginii de curs.
  3. Inscrie-te la cursul dorit folosind butonul „Inscrie-te” din pagina cursului ales si scrie in campul de comentarii textul „curs gratuit”

Vom alege aleatoriu o persoana care sa participe gratuit la cursurile afisate pe aceasta pagina, dupa ce am verificat ca au fost indeplinite conditiile de mai sus. Urmareste pagina noastra de Facebook pentru a vedea lista cu castigatorii.

Va dorim succes!

In momentul de fata au fost ocupate toate locurile gratuite disponibile la cursurile noastre! Va rugam sa reveniti!

Cursurile Noastre

Cursuri la Sală