Curs Contabilitate Primara Gratuit

Momentan la acest curs nu mai sunt locuri gratuite disponibile!

NOU – Posibilitatea de plată cu cardul Primă de Carieră Didactică este acum disponibilă pe site

Pentru a răspunde cerințelor dvs., am introdus această opțiune de plată, drept unul dintre pașii pe care îi facem pentru a vă fi alături. Pentru mai multe detalii, vizualizați informațiile aici.

Cursuri Gratuite de Contabilitate Primara in Bucuresti

Premium Teaching  prin programul „Cursuri Gratuite”  ofera un loc gratuit la cursul de contabilitate primara din tabelul de mai sus. Conditii de inscriere la curs: studii medii cu/fara diploma de bacalaureatpentru diplomele obținute in România și diplomă echivalată pentru cele obținute in străinătate. Procedura de echivalare poate fi consultata aici  .

Documente necesare pentru inscriere

Copie CI

Copie CI

Copie Certificat de nastere

Copie Certificat de nastere

Copie Certificat de casatorie (daca este cazul)

Copie Certificat de casatorie (daca este cazul)

Copie ultima Diploma de studii

Copie ultima Diploma de studii

Cum te inscrii la un curs gratuit? Urmeaza pasii de mai jos:
  1. Da-ne like paginii de Facebook pentru a fi la curent cu ultimele cursuri: https://www.facebook.com/PremiumTeaching/
  2. Da share acestei pagini, pe pagina ta de Facebook sau a unui prieten care crezi ca are nevoie de acest curs. Gasesti butoanele de share in josul paginii.
  3. Inscrie-te la curs folosind butonul „Inscrie-te” din tabelul de mai sus. Foarte important: in campul de comentarii mentioneaza: „curs gratuit”
Inscrierea particiantilor la selectia pentru locul gratuit se face in perioada 19 februarie –  22 februarie ora 12.00 Extragerea castigatorului se face in data de 23 februarie 2021 si se va publica pe pagina noastra de Facebook. Dupa finalizarea perioadei de inscriere se va efectua desemnarea aleatoare a castigatorului, iar numele acestuia va fi publicat pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/PremiumTeaching/ In cazul in care in urma verificarilor facute de reprezentantul centrului nostru se va constata ca persoana castigatoare nu indeplineste conditiile de inscriere la acest curs (studii medii cu/fara diploma de bacalaureat), se va relua procedura de extragere a castigatorului. Pentru mai multe informatii privind programa cursului va rugam sa vizitati pagina: Curs Contabilitate Primara Success!! Salvează Salvează Salvează Salvează Salvează

Cursurile Noastre

Cursuri la Sală