In perioada starii de urgenta conform OUG 32/2020 art. IX, cursurile de la sala se muta in online (live, nu inregistrate). 

Cursurile online organizate de noi aici

Dragi clienti,

Avand in vedere situatia actuala privind riscul infectarii cu virusul Covid-19 (Coronavirus), situatie declarata pandemie de Organizatia Mondiala a Sanatatii si a solicitarii autoritatilor in spatiul media de a diminua riscul prin evitarea adunarilor de persoane, am decis suspendarea activitatii incepand cu data de 16 martie 2020.

Masura se impune pentru prevenirea imbolnavirii cursantilor si a personalului Premium Teaching SRL.

Toate comunicarile cu societatea noastra se vor face prin email sau telefon. Datele de contact se gasesc in pagina de contact

Continuam activitatea de relatii clienti, online, la distanta, urmand sa revenim la birou cand riscul infectarii va disparea. Luam aceasta masura pentru ca avem un flux mare de cursanti care sustin ore de curs sau care isi ridica certificate, iar riscul de contaminare a lor, a formatorilor si a personalului nostru este ridicat.

La momentul reluarii activitatii vom anunta toti cursantii, colaboratorii si formatorii.

Intre timp continuam inscrierile si completarea grupelor. Avem resusursele necesare pentru inscrierile online, urmand a le inregistra, impreuna cu actele necesare (scanate ) prin e-mail (office@cursuri-premium.ro ). Cursurile se vor reprograma pentru perioada urmatoare in care vom fi cu totii in siguranta. Pana atunci beneficiati in continuare de avantajele si discounturile oferite de firma noastra.

Va multumim pentru intelegere!

Echipa Premium Teaching SRL

Cursurile Noastre

Cursuri la Sală