Specializează-te ca și inspector resurse umane!

Care este rolul inspectorului de resurse umane?

Inspectorul de resurse umane este acea persoană angajată în cadrul departamentului de resurse umane (HR) al unei societăți pentru a gestiona cu maximă eficiență întregul personal.

Rolul său, mai ales într-o companie cu mulți angajați, este de a forma echipe de personal, care să contribuie cu succes la îndeplinirea obiectivelor acesteia.

Totodată, el se va asigura de implementarea tuturor condițiilor legale de muncă și a modificărilor acestora în conformitate cu codul muncii.

Care sunt responsabilitățile unui inspector de resurse umane?

În cadrul departamentului HR al unei companii, un inspector de resurse umane se ocupă de asigurarea performanței continue a angajaților.

El este cel care selectează, recrutează și testează angajații, plasându-i pe posturile potrivite fiecăruia, tinând cont de obiectivele companiei.

Va face acest lucru asigurând o bună comunicare ulterioară a angajaților cu colegii și cu superiorii și o bună desfășurare a activității întregului personal.

Concret, printre responsabilitățile unui inspector de resurse umane se pot enumera:

  • organizarea selecției personalului
  • organizarea recrutării personalului
  • asigurarea dezvoltării profesionale a angajaților
  • întocmirea și gestionarea documentelor de evidență a personalului
  • întocmirea statului de plată pentru personalul angajat
  • oferirea informațiilor referitoare la problemele de personal
  • întocmirea și depunerea declarațiilor privind contribuțiile la bugetul de stat
  • întocmirea dosarului de pensionare
  • administrarea și evidența bazei de date a personalului angajat

Inspectorul de resurse umane profesionist își va îndeplini toate responsabilitățile într-o companie, urmărind atât performanța companiei, cât și a angajaților acesteia.

Cui îi este adresat acest curs?

În prezent, resursele umane reprezintă factorul cel mai important pentru dezvoltare într-o companie.

Dacă ești o persoană pasionată de domeniul resurselor umane și vrei să te și specializezi, atunci acest curs este cea mai potrivită soluție pentru tine.

Dacă îți dorești să devii un angajat care va aduce un plus de valoare în compania sa îndeplinindu-și sarcinile cu profesionalism, atunci înscrie-te la acest curs!

Câștigă un bagaj valoros de informații, specializându-te ca inspector resurse umane!

Conform legislației în vigoare este obligatoriu ca în fiecare instituție să fie specializată cel puțin o persoană în acest domeniu.

Ce poți învăța parcurgând cursul de inspector resurse umane?

Prin intermediul cursului autorizat de inspector resurse umane oferit de Premium Teaching, vei avea acces la toate informațiile necesare care corespund sarcinilor din fișa postului.

Vei parcurge în detaliu și prin exemple practice toate subiecte esențiale din viața de zi cu zi a unui inspector de resurse umane.

Vei învăța pornind de la aspecte teoretice generale, cunoașterea și evaluarea personalului, a sistemului de pensii, a asigurărilor de șomaj, până la aplicații practice în REVISAL (Registrul General de Evidență a Salariaților).

Toate informațiile îți vor fi predate și explicate de către formatori cu experientă în domeniu pentru a-ți însuși cu succes tainele acestei profesii minunate.

Învață de acasă și specializează-te online ca inspector resurse umane!

Conform OUG 32/2020 art. IX, cursul este disponibil și în format online, iar după finalizarea dosarului de înscriere, persoanele acceptate vor primi un ghid pentru logarea pe platforma online.

De asemenea, fiecare cursant va primi pe e-mail și suportul de curs.
Formatul online nu este diferit de cel cu prezență la sală, deoarece cursul va fi unul interactiv, nu unul înregistrat.

Trainerul va fi prezent pe durata cursurilor, participanții putându-i adresa întrebări atunci când va fi cazul.

După finalizarea cursului online cursanții care doresc să obțină certificatul autorizat vor participa la o sesiune de pregătire în sala de curs și vor întocmi un proiect, care va fi prezentat la examen, după susținerea testului scris.

Așadar, dacă îți dorești să devii inspector resurse umane pentru a-ți îndeplini sarcinile cu eficiență și profesionalism, aducând performanță în orice companie, atunci nu ezita să ne contactezi!

Toate detaliile referitoare la condițiile necesare pentru înscriere și participare la cursul de înspector resurse umane – oferit de Premium Teaching le poți obține aici: https://cursuri-premium.100x.ro/cursuri/curs-inspector-resurse-umane-online


Cursurile Noastre

Cursuri la Sală