☰ MENIU
Termeni si Conditii - Cursuri Premium Teaching

Cursuri

Termeni si conditii pentru folosirea website-ului cursuri-premium.ro

SC PREMIUM TEACHING SRL este operator de date cu caracter personal inregistrat in Registrul de evidenta a Prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 37262. SC PREMIUM TEACHING SRL prelucrează datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastră prin acest document – Cerere înscriere curs (nume, prenume, data şi locul naşterii, prenumele părinţilor, CNP, seria şi numărul de CI, adresa, ocupaţia, număr telefon/ fax, adresă e-mail) în scopul înscrierii Dvs la cursul solicitat şi în scopul pregătirii dosarului Dvs în vederea obţinerii certificatului de absolvire. Datele vor fi dezvăluite Autoritătii Naţionale pentru Calificări.Pe viitor, aceste date/datele (număr telefon, adresă e-mail) ne permit să vă ţinem la curent cu activitatea noastră. 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, puteţi adresa o cerere scrisă, datată şi semnată la SC PREMIUM TEACHING SRL, office@cursuri-premium.ro , sau la sediul nostru.

Menţionăm că, în cazul în care alegeţi să beneficiaţi de acest drept, compania noastră nu va putea emite certificatul de absolvire obţinut în urma participării la cursul solicitat de Dvs. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

Share Button