Resurse Umane

CURSURI RESURSE UMANE IN BUCURESTI SI ONLINE

 

Compartimentul de resurse umane are un rol important in cadrul oricarei societati comerciale. Cursurile de resurse umane se adreseaza atat celor ce vor sa invete ABC-ul cat si celor ce vor sa aprofundeze cunostintele detinute.
Avand in vedere noile moficari ale legislartie Premium Teaching ofera cursuri actualizate in Bucuresti si preponderent practice, cu cazuistica concreta pentru fiecare capitol predat.

Pentru a putea organiza, evidentia, intocmi , etc., tot ceea ce este necesar in cadrul departamentului de resurse umane va invitam sa participati la urmatoarele cursuri:

curs referent resurse umane

Curs Referent Resurse Umane

curs manager resurse umane

Curs Manager Resurse Umane

curs referent resurse umane

Curs Referent Resurse Umane Online

 

 

 

 

 

 

 

 

*pentru mai multe detalii apasati pe unul din cursurile de mai sus

Care sunt beneficiile unui modul de resurse umane?

Cursul Inspector Resurse Umane, va dezvaluie primii pasi din activitatea departamentului de resurse umane si va ajuta sa va organizati eficient activitatea profesionala.

Cursul Manager Resurse Umane, vine sa va ajute sa consolidati cunostintele acumulate la cursul de Inspector Resurse Umane si aduce cu el noi metode de recrutare si selectie de personal dar si metode pentru evaluarea personalului ( obligatorie confrom Codului Muncii).

Cursuri de resurse umane in Bucuresti cu diplome autorizate

La sfarsitul fiecarui curs se obtine o diploma  autorizata  de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

Cursurile Noastre

Cursuri la Sală