Curs de Salarizare autorizat!
Cursul se desfasoara cu prezenta fizica la sala de curs din Bucuresti.
Pentru inscrierea la cursurile de Salarizare cu desfasurare ONLINE click aici
Stim ca nu e simplu sa inveti singur acasa, asa ca am pregatit pentru tine module teoretice, explicate de profesorul nostru in detaliu, urmate apoi de aplicatii practice unde vei descoperi raspunsuri la foarte multe probleme cu care te-ai intalnit in activitatea ta zilnica .
Cursul de Salarizare te ajuta sa intelegi modul de calcul al salariilor clarificand toate dificultatile intampinate.
Conditii de inscriere la curs: studii medii cu/fara diploma de bacalaureat pentru diplomele obținute in România și diplomă echivalată pentru cele obținute in străinătate. Procedura de echivalare poate fi consultata aici.
Motive pentru care sa te inscrii la curs:
- Vei invata sa calculezi corect, conform prevederilor legale, salariile angajatiilor cu toate particularitatile acestora
- Vei stii sa aplici cu usurinta prevederile legale din domeniu
- Vei invata sa lucrezi cu un soft de salarii
- Daca lucrezi deja in domeniu, iti vei lamuri toate problemele intampinate
Fiecare cursant va primi gratuit suportul pentru cursul de salarizare si caietul de aplicatii.
Cursul de Salarizare este un curs acreditat de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si se finalizeaza prin sustinerea unui examen in prezenta unei Comisii desemnate de catre acesta.
Examenul de absolvire al cursului consta in 2 probe:
- Un test grila
- Realizarea si sustinerea unui proiect pe o tema data*
* Proiectul se realizeaza de cursant cu ajutorul trainerului . In ziua examenului cursantul va preda Comisiei de Examinare proiectul listat si indosariat.
Data la care se sustine examenul de absolvire este afisata pe pagina : Examene
Diploma obtinuta este recunoscuta la nivel national si este autorizata de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei pentru ocupatia Referent resurse umane – M5. Inregistrarea, evidenta si salarizarea lucratorilor.
Care este costul unui curs de salarizare?
Pretul cursului de Salarizare este de 1000 lei. Pentru inscrieri va asteptam la sediul nostru .
Poti plati in siguranta cu cardul pe site si beneficiezi de o reducere suplimentara de 10% din pretul deja redus al cursului.
Retinerea locului prin completarea formularului de inscriere se face timp de maxim 1 saptamana de la trimiterea acestuia, apoi locurile se completeaza in ordinea achitarii cursului. Nu garantam locul la curs decat dupa ce cursul a fost achitat.
Participarea la examenul de absolvire al cursului si eliberarea certificatului autorizat este optionala. Taxa de examinare si taxa de eliberare a certificatului de absolvire nu sunt incluse in taxa de curs.
Inscrierea la examenul de absolvire se face doar in baza unei cereri scrise ( modelul tipizat se gaseste la secretariat) si achitarea unei taxe de examinare de 65 lei.
Eliberarea certificatului de absolvire se face personal in baza unui act de identitate si achitarea unei taxe de 65 lei.
In cazul in care dupa achitarea cursului din motive personale motivate participantul la curs doreste retragerea / reprogramarea desfasurarii cursului cu o grupa ulterioara sau participarea la un alt curs diferit de cel pe care l-a achitat, va achita o taxa de retragere / reinscriere la curs in valoare de 150 lei. Acest lucru este posibil doar in cazul in care cursul initial achitat nu a fost anuntat ca incepe.
Cursurile se tin la adresa.
Pentru inscrieri va rugam sa completati formularul de mai jos.
Conditii de inscriere la curs: studii medii cu/fara diploma de bacalaureat pentru diplomele obținute in România și diplomă echivalată pentru cele obținute in străinătate. Procedura de echivalare poate fi consulatata aici.
Documente necesare pentru inscriere
Care este structura cursurilor de salarizare?
Va invitam sa urmati un Curs de Salarizare cu urmatoarea structura:
1. Prezentarea cadrului legislativ ce sta la baza calculului salariilor:
– Legislatia specifica, baza legala pentru calculul corect al salariilor
– Interpretarea corecta a prevederilor legislative specifice
2. Calculul salariilor si al impozitelor si taxelor aferente
– modul de calcul al salariilor in functie de durata muncii ( norma intreaga/ cu timp partial), cu sau fara functie de baza, numarul de persoane aflate in intretinere
– modul de calcul a deducerii personale in functie de veniturile realizate si de numarul de persoane aflate in intretinerea angajatului
– modul de calcul al sporurilor la salariu acordate pentru: orele lucrate suplimentar, orele de noapte, orele din weekend si cele din zilele de sarbatoare legala
– modul de calcul al salariilor pentru persoanele incadrate ca programatori, persoane cu handicap.
– modul de calcul al salariilor pentru angajatii aflati in concediu de odihna, concediu medical, concediu de maternitate, concediu de risc maternal, etc.
– recuperarea indemnizatiilor platite, aferente concediilor medicale
– calculul impozitelor si taxelor pentru bugetul de stat, calculul contributiei asiguratorii pentru munca
3. Intocmirea declaratiei unice 112:
– generarea declaratiei privind obligatiile de plata a contributiilor sociale, impozitului pe venit si evidenta nominala a persoanelor asigurate
– aplicatii practice
Salvează
Salvează
Salvează
Salvează